Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reggeli próféta

Legfrissebb hírek

2013.március 15.

Bájitaltőzsde:

A tegnap reggeli órákban a londoni bájitaltőzsdén nagyot zuhant az egyik reghíresebb részvény, a Béke Elixír árai.A Béke Elixírt Emma Dobs híres bájiatkeverő leghíresebb bájitala!Emma Dobs elixírjét sokan vették, mert csillapítani szerették volna az aggodalmukat, izgalmukat!Az elixír értékvesztését az okzta, hogy Mrs.Dobs férjét Adava Kedavra átok használatával vádolta a Mágiaügyi minisztérium.Vajon igaz-e a hír?Hamarosan megtudjuk.Abban biztosak vagyunk, hogy egy jó ideig alacsony értékrenbe fog tartozni a Béke Elixír.

c2e3_harry_potter_potion_n_113_keychain.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

============================

Az elveszett arcú kísértet:

Az egyik legöregebb szellem Older Ghoster elvesztette az arcát.Ezentúl mindenki pofátlannak hívhat-panaszolta a Reggeli prófétának.A mágiaügyi minisztérium szellemlény tagozat munkatársai rajta vannak az ügyön, hogy megtalálják az elveszett arcot!Akkora sokk érte a szellemet, hogy csak maszkban mer mutatkozni!Reméljük, minél hamarabb megtalálják az elveszett arcot!

ghost-pottermore.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Támad az unikornisbetegség:

A vírus Észak-és közép Angliában ütötte fel a fejét!Megfertőzött unikornisokon az előjel:Mozgási panasz, gyakori alvás, szomjúság, majd agyi károsodás!Ha egy ilyen állattal találkozunk, semmilyen körülmények között se simogassuk, ne mennyünk közel hozzájuk, mert szenvedésében felöklelhet-agyi károsodás következtében!A második stádiumban, az ezüstösen fénylő szőrzetük elveszti a színét, majd besárgul.

A varázstudósok keresik rá az ellenszert!A betegség nagyon gyorsan terjed, ezért ha észleljük a tüneteket, ne menjenek muglik, varázslók közé!

Remélhetőleg, a vírus pár hét múlva lecseng, és addigra az ellenszer is meglesz!

***

Részeg seprűlovag egy londoni autópályán:

A Varázsbűnözési főosztály nem mindennapi akcíót hajtott végre, amikor egy részeg seprűlovag egy londoni autópálya felett repkedett!A seprűlovag egy péntek esti partiról tartott hazafele, és egy igen forgalmas csomópont fölött ereszkedett le, majdnem autó magasságba, nagy hangzavart keltve!

Erre lett figyelmes a Varázsbűnözési főosztály, és üldözésbe vették a részeg varázslót!A hagyományos kijózanító bájitalt használták, ami nem járt sajnos sikerrel.

Végül összeláncolták a részeg seprűlovagot a seprűjével, és bevitték a Varázsbűnözés épületébe!

Megvárták míg kijózanodott, majd elmondták neki, hogy mi történt!Azt nyilatkozták, hogy a jövő hónapban elkezdődnek a tárgyalások!Mindaddig előzetes letartóztatásban van a varázsló!

****

 A Reggeli próféta saját gyártmány, ha szeretnéd a saját oldaladon is elhelyezni, kérlek küldj egy E-mailt!

harry-potter7eoldal@hotmail.com